Chrome Pointer

The Sims 4: Tiny living

   För några år sedan upptäckte jag grejen med tiny houses. Det innebär att man bor väldigt litet, ofta i husvagnar som är byggda som små hus, och det finns ett stort community runt det. Jag snubblade in i det hela tack vare en YouTube-kanal som heter Living Big In A Tiny House (som är en SÅN feel good-kanal, rekommenderar varmt) och har sedan varit rätt intresserad av livsstilen. Det passar inte mig, men jag är väldigt intresserad av både arkitektur och smarta hemlösningar.
   Därmed är jag ASTAGGAD på nästa The Sims-pack! Alla nya föremål jag kan se är så sjukt fina och jag skulle gärna testa på att bygga lite småhus med dem! SJälvklart kan man bygga smått redan idag och har kunnat göra det i flera år, men de smarta möblerna i det här packet hjälper till att tagga upp mig lite. Älskar att bygga med fina möbler!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.