Chrome Pointer

Så fin!

   Jag glömmer lätt bort de fantastiska magiska hästarna vi har i spelet, och jag tror det kan vara för att de är "svåra" att hitta outfits till. Jag struntar FULLKOMLIGT i outfits med stats, let's get that out of the way, jag vill bara ha snygga grejer. Optimalt i mina ögon hade varit om man kunde välja själv när/om den magiska hästen man rider byter färg, så man kunde fota fler fina bilder, hehe. Eller bara för att det är kul att rida runt på hästfärgen man valt!
 
   Esme & Sakura
 
   HUR snygg är inte Sakura, en av 2019's midsommarhästar? Då jag fotade henne igår passade jag på att dra en längre vända med westernutrustning, för hon ser verkligen ut som en cool westernhäst. Det här är verkligen en underskattad häst i mina ögon och jag ska försöka visa upp henne mer på mina medier - tycker jättemycket om denna vackra häst!
 
   Vilken av spelets magiska hästar är er favorit? Och då jag säger magiska, då innefattas:
  • Sakura & Birch
  • Woodear & Pepita
  • Brinicle & Fawncy
  • Zonyn


Diamond Time

Nu ångrar man ju lite att man valde den andra hästen 😬

Vilda Hawkheart

Måste nog säga att Fawncy är min favorit faktiskt 😍

Bianca

Esme? Har en fråga. Köper du SC eller? För du köper ju nästan dom nya hästarna direkt❤️ Bara undrar😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.