Chrome Pointer

Nytt år, men kanske inte nya tag

   Jag är väldigt icke-sentimental över högtider och nyåret förändrar väl inte mer än att jag hela tiden skriver 2019 då jag borde skriva 2020. Kommer mest märkas på jobbet, annars inte ens värt att notera.
 
   Igår spelade jag Planet Zoo i flera timmar, och jag har börjat använda mig av spelets workshop. Helt galet att kunna ladda ner andras verk på Steam och kunna använda det i spelet på typ tre sekunder! Jag var på jakt efter ett färdigt terrarium med inbyggda personalbyggnader eftersom jag verkligen inte pallade bygga något och hittade till slut ett jättegulligt litet terrarium med allt jag ville ha förutom el. Jag testade flera gånger med ett större terrarium som jag ÄLSKADE, men lyckades inte koppla ihop stigarna hur mycket jag än försökte. Älskar Planet Zoo, men hela systemet med vägar och stigar är verkligen fruktansvärt dåligt i ärlighetens namn. Man ska ju inte skrämmas bort från att bygga bara för att systemen är för dåliga...
   Har iaf nu ett relativt nytt franchisezoo som jag försökte göra lite snyggt från grunden trots ont om pengar. Hade köpt in både afrikanska vildhundar och hyenor i en annan djurpark som jag flyttade över, och utöver dem har jag en savann med giraffer, zebror (håller på att bygga upp min andra flock med enbart vita zebror), strutsar (bara vita) och vårtsvin (håller på att försöka avla fram vita). Ser ser rätt bra ut, är jättenöjd med parken så långt men har svårt att komma på en bra strategi för att bygga ut på ett snyggt sätt.
 
   Min gamla zebrahingst Brighteye, som blev stamfader för min första vita zebraflock. Han köptes in som unghäst och såldes vidare då han var ca 15 och fått ett gäng stoföl efter sig. 
 
   Idag hämtade jag ut alla föremål från SSO's högtidskalender till Esme, och jösses vad min garderob börjar fyllas upp. Blir seriöst galen, jag behöver alltid en större garderob... har längtat efter katten i kalendern så jag väntade tills den var ute innan jag plockade på mig alla föremål. Finns nu 6 katter i spelet, och de är så fina allihopa. Hoppas verkligen att vi kan få långhåriga katter i framtiden också, skulle älska att ha t ex ragdolls!
   Innan min Planet Zoo-bonanza igår passade jag på att redigera en drös nya bilder från SSO också, så att jag har saker att posta på Instagram. Jag försökte dra fram hästar som jag inte använt mycket, så det blev Quill (Connemara, men insåg att hästen råkat ut för en bugg så det blev inte så mycket bilder), Groot (Birch, en av midsommarhästarna), Texas (Bluebell, från Horses-appen), Spinda (i grunden Pennys curlyhäst) samt en häst som jag inte presenterat än. Jag gillar verkligen att sitta och redigera upp bilder eftersom det är ett rätt snabbt och tacksamt jobb som är fridfullt, men det är lite jobbigare att fota bilderna. Tar lång tid att plocka på sig outfits (det är ju SÅ mycket lättare numera dock, uppskattar verkligen den senaste garderobsuppdateringen), sen ska man hitta något bra ställe att vara på och sen är jag expert på att fota i helt fel ögonblick, lol. Resultatet blir ändå värt det!
 
   En av favoritbilderna från den senaste sessionen - Esme & Groot, exklusiv midsommarhäst från 2019.






Vilda Hawkheart

Tycker det är så kul med lite längre och mer frekventa blogginlägg nu, alltid lika mysigt att gå in här och se om det finns något nytt att läsa 🤗

Meja

Åh, den där opresenterade hästen blev man nyfiken på o.O

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.