Chrome Pointer

Mellosäsongen börjar på riktigt...

   ...då man springer förbi Aftonbladets Mellokorrespondet Tobbe Ek på tågstationen påväg till jobbet. Han var påväg till Linköping (och pratade med en herre jag tyckte jag skulle känna igen och efter att ha läst Tobbes blogg efter att jag kom hem insåg jag att det troligen var Aschberg. Heh) och har börjat täcka årets låtar. Ni vet ju att jag är Mellonörd på högsta nivå (man behöver dock inte vara SÅ nördig för att känna igen Tobbe Ek. Titta bara efter en glad snubbe med en keps på sniskan prydd av texten BOY på lämplig tågstation under Mellotider), och jag LOVAR att min chef på mitt helgjobb har planerat upp lördagen för att jag ska kunna se Mello bara för att hon är snäll. Jag måste börja släppa lite Melloinlägg igen känner jag, men jag har några sparade i utkast som ska skrivas klart. Vet att det finns några få där ute som väntar ;)
 
   Jag har inte mycket som stressar mig på jobbet just nu, men desto mer på fritiden. Det ska bli skönt att ha den här kommande jobbhelgen avklarad, för sen är det lite över en månad innan jag har helgjobb igen och det ska bli skönt att vara hemma ett tag. Ser fram emot mycket spelande, hästhäng med Momma Duck och troligen även utbildning på jobbet under den perioden, om allt går som bestämts denna vecka. Jag hoppas det blir så, åtminstone - det skulle bygga vidare på lite kunskaper jag fick ta del av för några år sedan. Februari kommer bli spännande!
 
 


Bianca

Mello! Jiphi!!👍❤️😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.