Chrome Pointer

Koral

 
   Jag köpte spelet Koral på Steam för evigheter sedan, och har nu rätt nyligen spelat igenom lite av det. Det är ett lugnt och stillsamt pusselplattformspel som under spelets gång informerar spelaren om hur korallreven ute i världshavet mår - och de mår inte särskilt bra. Det här spelet är vackert och rofyllt, men samtidigt fyller det mig med så mycket ångest då det påminner om all vidrig miljöförstöring vi människor sysslar med.
   Rekommenderar med glädje - jag har inte spelat igenom hela spelet än och jag tror inte att det är jättelångt, men jag tycker absolut det här är ett spel man bör testa!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.