Chrome Pointer

Discord

   Jag pratade om det här i höstas då jag fortfarande livestreamade (jag orkar inte med det mentalt just nu. Hela den här YouTube-fadäsen har dödat min energi kring tanken på att hitta nya lösningar, även fast jag är fullt medveten om hur Twitch fungerar), men jag vill starta upp en Discordserver. Se det som en plats där man kan hoppa in och snacka spel, hästspel i synnerhet. Det är svårt att hitta sådana forum, och jag har inte hittat SSO-servrar som varit aktiva i just spelsnack. Det blir liksom ofta snack om annat än spel, då det väl blir diskussioner, och det är ju spel jag vill prata om, haha.
 
  Men jag har svårt att komma på vad tusan servern skulle heta, så jag är fast på steg ett, haha. Eller, jag har skapat servern och börjat tråckla med hur jag vill ha den uppbyggd, men jag är fortfarande ute efter ett vettigt namn på den. Har ni några förslag?
 
   Esme & Blitzle 


Ellen

Vad sägs om enkelt som Esme

Meja

Du kan ju faktiskt streama på Discord också, även fast det inte kommer sparas eller liknande, och man kan inte ha någon cool layout tror jag :(
Oavsett så känner jag väl att Monokerus, eller Ludo Monoceros (spela enhörning på latin om jag har rätt) skulle passa utmärkt. I slutändan så är namnet inte så viktigt utan innehållet på servern som räknas.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.