Chrome Pointer

Söndag!

   Jag ska spendera den här dagen tillsammans med Momma Duck IRL. Tanken var att jag skulle rida ut på en häst i hennes stall idag, men eftersom fröken anka beter sig som ett treårigt monster istället för en klok gammal tjugofemåring tror jag det blir löshoppning på schemat istället, för att hon ska få ta ut lite energi. Jag ska troligen ut ett antal gånger i veckan så jag räknar med att rida stallkamraten någon annan gång istället. Hästens ägare är bortrest och har fixat någon som är där och mockar och fixar mat åt hennes hästar varje dag, men hon har glatt gett mig tillåtelse att rida den ena hästen typ hur mycket jag vill ut i skog och mark om jag är där under veckan. Hur snällt?!
 
   Just nu är livet ganska segt, och jag spelar väldigt lite spel. Därmed är blogginspiraitonen inte superhög, trots att det bara kliar i fingrarna för att jag vill skriva. Finns det något som ni skulle vilja att jag skrev om?
 
   Esme & Momma Duck


Bianca Songcastle

Hej esme! Det skulle vara jätte kul om du någon gång kanske skulle testa olika klubbar eller så kan du testa nya servrar. ❤️😊

//Bianca

Svar: Det låter faktiskt inte alls kul ^^' Jag tycker inte om att spela spel tillsammans med andra människor så jag är inte intresserad av att gå med i klubbar (på vilken karaktär dessutom? Jag har ingen klubblös karaktär) eller byta servrar (alla servrar är exakt likadana förutom att det är olika människor på dem, och jag vill ändå inte spela med andra). Om du är ute efter utvärderingar av klubbar eller servrar pratar du tyvärr med helt fel person!
Esmeralda Silverforce

Bianca Songcastle

Hoppsan! ;)

Bianca Songcastle

Okej..! Tyckte bara det lät kul men ok

Bianca Songcastle

Men.. du kanske kan försöka att göra 1000 tävlingar på en vecka?

Ps: Vilken server är du på?

Svar: Det skulle innebära 142 lopp om dagen, vilket skulle behöva göras på minst tre olika konton och ta två timmar per konto, alltså minst 6 timmar per dag.
Esmeralda Silverforce

Bianca Songcastle

Ok! Räknade inte XD äsch mina idéer är usla..

Matilda Southtree

Det skulle vara roligt ifall du gjorde en throwback och skrev lite grann om spelets utveckling från starten till nu, hur otroligt mycket bättre det har blivit under åren som gått!
Även med bloggens historia, från när du började med bloggen till nu, hur dina bilder och teman på inläggen har ändrats.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.