Chrome Pointer

Melodifestivalen 2020 - Fjärde deltävlingen

   Jag är på banan igen! Till min stora sorg var det här inte mycket bättre än förra veckan.
 
   1. Frida Öhrn, We are one
   Nja, tyckte inte det här var särskilt intressant. Nästa låt?
 
 
   2. Willian Strid, Molnljus
   Nä. Inget för mig. Händer det något snart?
 
 
   3. Nanne Grönwall, Carpool Karaoke
   Kan vi inte skicka våra små schlagertanter till Andra Chansen åtminstone? Hoppas att James Corden hittar låten, men det är ju ingenting som jag kommer lyssna på direkt. Men ändå, det är ju Nanne.
 
 
   4. Victor Crone, Troubled Waters
   Låter det här som något man hört förr? Ja. Men jag går igång på det ändå. Victor är inte världens starkaste sångare, men jag tyckte han gjorde låten riktigt bra (jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös varje gång han ska ta en hög ton tho. Notera att han drog ut medhörningen BÅDA gångerna han skulle ta sin högsta ton under kvällens två framträdanden) och den var MYCKET bättre än låten han hade i ESC för Estland förra året. Texten i den var katastrofal, den här låten är ett mästerverk i jämförelse.
 
 
   5. Ellen Benediktson & Simon Peyron, Surface
   Det här var helt okej, men jag väntade lite på att något skulle hända hela tiden. Jag är så trött på ballader i Mello.
 
 
   6. Jakob Karlberg, Om du tror att jag saknar dig
   Iom hiten Fan va bra hade jag lite förhoppningar, men... inte min grej. Och varför stal de scenshowen från Moldaviens akt förra året?
 
 
   7. Hanna Ferm, Brave
   Det här låter som något Vitryssland hade kunnat skicka för tio år sedan. Det är allt jag har att säga. Är arg över att vi inte har bättre låtar.
 
 
   Nu då man hört allt, vad tycker jag om året? Jo, jag tycker det är ett SVAGT år. Några låtar är bra, men just nu är det inget som jag vill lyssna på särskilt mycket för det känns som att jag redan hört allt en miljon gånger. Det är en väldigt ovanlig känsla för mig, jag brukar inte kunna få nog av bidragen då man väl får lyssna på de alla. Nästa vecka är det Andra Chansen och jag är mer taggad på mellanakterna än bidragen, men utantag Drängarna och Paul Rey som har två av årets bästa bidrag. Blir spännande att se vad som händer!


Bianca Songcastle

En liten fråga bara, fick inte finalisternas videos inte spelas upp?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.