Chrome Pointer

Jag är FÖRSTÖRD

   Melodifestivalen. Jag har inte varit såhär darrig sedan 2015 då jag skrek av glädje då jag räknade ut att vi vunnit ESC medan röstningen fortfarande pågick men det inte fanns en chans att Ryssland skulle gå om Måns.
 
   Andra Chansen? Trist. Inte tävlingens bästa låtar. (Undantag Paul Rey - Talking In My Sleep har på något sätt blivit en av mina favoritlåtar i år och jag lyssnar på den typ hela tiden)
   Men, mellanakten. Vilken mellanakt. Mellanakternas mellanakt. Vi har lidit i fyra veckor och ikväll var vi i himlen.
 
 
   Vi fick schlagerdivor, Alcazardisco, mimande tanter, sjungande tanter, one mash-up to rule them all med Thomas Ledin och Björn Skifs, och efter tolv års försmäktande i Melloland välsignades vi med Björn Gustavsson. Jag vet inte hur livet ska gå vidare efter det här.
   Ingenting utöver Loreens fantastiska låt ovan är ute på YouTube än, men se hela kalaset på SVTPlay så länge. Det var MAGISKT.
 
   (Och Paul Rey gick till final så Esme är glad)


Arabella Ironside

Tyvärr inte jätteförtjust i koreografin på Loreen's nummer, men överlag gav hela mellanakten gåshud. Och det var ju inte mer än en fröjd för ögat att se Björn på scen igen. Nu funderar jag bara på vad sjutton de kan bjuda på i finalen för att toppa det här? ABBA-reunion kanske?

Anonym

Tack så himla mycket för sällskapet, uppskattas till tusen! Paul Rays vinst och den FANTASTISKA mellanakten väger lätt upp för Drängarnas sorgliga förlust. <3

Cassi

Jag blev upprörd pga att Måns & någon annan som jag inte minns sjöng en låt om kastruller! Hahahahah xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.