Chrome Pointer

Hektisk vecka

 
   Det här har varit en lång och tuff vecka. Just nu har jag stora problem att ta mig till jobbet pga trafikläget i området, så det ska bli otroligt skönt då sportlovet kickar igång nästa vecka så folk åker på semester och det inte kommer vara tredje världskriget på liv och död att ta sig in till stan. Samtidigt har jag påbörjat en internutbildning på jobbet för helt nya uppgifter som jag möjligen ska ta mig an (tveksamt än så länge, men det jag lärt mig än så länge är ändå till hjälp för vissa saker mitt team gör idag), och jag har varit lite stressad eftersom en kollega jag jobbar mycket med jobbade sin sista vecka nu och det har inte varit solklart vad som händer med arbetet vi haft tillsammans nu. Allt löste sig under slutet av veckan så att det inte trasslar sig för mycket för mig, men osäkerhet funkar inte bra ihop med mitt psyke så det ska bli hemskt skönt att ta helg och "glömma" den här veckan lite.
 
   Som ni ser i bakgrunden på bilden ovan har en ny pålle tagit sig fram till Esmes stall - eller, rättare sagt, tre stycken pållar. Jag har uppdaterat sidan Mina Hästar (klicka på knappen "Mina Hästar" i menyn till vänster) med de tre nytillskotten! Jag måste verkligen gå igenom alla hästar på riktigt och se till att bilderna länkar till faktiska hästsidor, så det kanske är något jag får ta itu med i helgen. Men, så ni vet - det ÄR uppdaterat!






Ellen

Hej Esme!

Javist är dom fina knabbisarna :) köpte alla tre jag me, den gråa heter Dragonsoul, den vita Cinnamonhoof och den bruna Appeltea
Jag vet att du inte använder dig av you tube längre men man börjar sakna dina trevliga mysiga live streams nu :(
Hoppas du hittar nån lösning på de så du kan ha live stream igen :) <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.