Chrome Pointer

En lång vecka är över

   Precis HELA veckan har jag kommit hem mycket senare än tänkt. Stallkvällar måndag och torsdag, och tisdag, onsdag och fredag hamnade jag i sena möten vilket lett till att jag lämnat jobbet mycket senare än tänkt. Det passar mig väldigt dåligt, eftersom jag blir väldigt trött av intryck och nästan måste få lämna jobbet klockan fyra för att orka komma hem, äta och hålla mig vaken tills det blir rimligt att gå och lägga mig. Med senare kvällar har jag ingen fritid eftersom jag blir för trött.
 
   Det har inte bara varit en lång vecka, utan det har också varit en vecka med årets hittills största onsdagsuppdatering i SSO. Det som hände var dels en fristående story quest (har bara hänt en gång innan, med Texas Bluebell), men sen hände två andra enorma saker - Ödesryttarna har nu uppdaterats genom HELA spelet, och samtidigt har ett jättejobb gjorts gällande enormt många uppdrag i Silverglade. Jag tror att förändringen påverkar typ alla uppdrag från första stegen in i Silvergladebyn hela vägen fram till level 16, egentligen. Ändringen innebär att man inte längre behöver göra en massa totalt random uppdrag runt om i Silverglade för att kunna träffa druiderna och ta sig till Gyllenåsarnas Dal, utan nu är alla random sidequests mycket jämnare fördelade (och kommer i en annan ordning än vad de gjort tidigare - några har skyfflats längre bak i spelet för en jämnare uppdragsfördelning), man måste inte hämta Marleys tunnor eller rädda Valedalesjön från tjuvfiske eller brygga skumma drycker till Felicitys häst för att ens komma till den Hemliga Stencirkeln och dessutom är nu Gyllenåsarnas Dal level-lockad till level 12. Det betyder att man inte längre måste göra en hel drös Silvergladeuppdrag för att få rida in i den gyllene dalen - ett enormt lyft!
 
   Jag kommer spela om hela spelet igen, men jag har inte bestämt när jag ska sätta igång än. I första hand ville jag verkligen vänta in Ödesryttarnas uppdatering, men nu känner jag att det kanske är lika bra att vänta in Hollow Woods också, när det nu händer. Tänker att man kanske kan börja långsamt och kanske stanna upp om spelet inte håller samma takt som jag?
 
   Det här var förr en av mina favoritscener från huvuduppdragen - ser inte riktigt lika episkt ut nu, men Linda har verkligen fått sig ett välbehövligt lyft!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.