Chrome Pointer

Star Stable Winter Prompt, Dag 12

   Dagens tema kanske inte var det lättaste att visa i bildform, men min Ducky ger mig hopp ♥
 
   Jag har haft ett rätt pissigt år, men en grej jag misstänkt ett tag gav sig tillkänna under veckan - även efter pandemin kommer vi ha möjlighet att jobba hemma i princip för gott, så länge som man kan ta sig in till kontoret vid behov. Jag som nyss skaffat mig valp kunde inte ha fått bättre besked, eftersom det innebär att jag verkligen kan ge henne all tid hon förtjänar utan att behöva lösa hundvakter eller hunddagis senare som jag planerat, och dessutom kommer jag kunna skaffa henne en lillasyster om ett par år utan större trassel. Att kunna utföra mitt arbete hemifrån utan att behöva lägga tid på ett par timmars pendling per dag är ett drömscenario, och det ger mig hopp för ett lättare 2021 där jag alltid har sällskap i form av den bästa varelsen jag vet. Jag håller också på och kikar lite på bostadsmarknaden nu; jag går nämligen i tankarna om ett lite större hem så jag har ett eget kontor och ett eget sovrum jag kan stänga dörren om och därmed stänga av olika delar av livet, vilket jag inte kan göra i min lilla etta...
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.