Chrome Pointer

Snart vänder det!

   Momma Ducks ägare och stallägaren till stallet där hästen står brukar säga att våren börjar den 21 december för att hålla humöret uppe i mörkret. Den 21 vänder nämligen mörkret och det blir långsamt ljusare och ljusare igen. Jag är därmed inne på deras spår och säger "håll ut", för snart är det vååååår! Längtar så mycket efter ljuset, att kanske få se solen igen någon gång och att kunna hänga i skogen efter jobbet utan pannlampa, ficklampa, och julgransmundering på hunden.
   Nästa vecka består av TVÅ arbetsdagar, så himla skönt! Jag går alltid in i vinterdepressioner (är oklar på om jag haft samma depression i tio år eller om jag bara går in i nya depressioner hela tiden, men deprimerad är jag) och just nu behöver jag verkligen några fler dagar utan krav, bara jag och valpen. Har sagt ifrån till familjen och sagt att jag inte kommer över på jul alls, så jag ska bara se till att få hem lite mer mat och sen är det jag och valpis som ska ha en riktig mysvecka tillsammans. Tänkte att vi ska picknicka ute i skogen någon dag, jag tar med kaffe och sittunderlägg och valpen får en filt och ett ben och sen hänger vi där ute ett tag.
 
   Nu i veckan släpptes nya Frieserhästar i SSO! Jag är inte ett Frieserfan ärligt talat, jag tycker svart är en rätt tråkig hästfärg och jag har liksom aldrig charmats av Frieserhästarna så som resten av världen tycks göras. Jag byter dock ut några äldre hästar i Esmes stall nu - Friesern Darkrai har redan fått en ny look och i nästa batch med Friesers kommer både Porthos och Mandrake också uppdateras.
   Den nya Friesern är absolut ett lyft från de tidigare två generationerna, och de tre nya tränsen som kom med den är något jag längtat efter under typ hela mitt hästspelsliv. Det är inte min nya favoritras i spelet ärligt talat, men som sagt så har jag ju aldrig varit ett fan av rasen ens IRL. Vet inte ens riktigt vilken min absoluta favorit är just nu, tror det är JWH...
 
   Esme & Darkrai


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.