Chrome Pointer

Jag vill skriva MER!

   Finns det något ni skulle vilja läsa om? Något ni vill veta, eller något ni bara skulle vilja att jag dök in i? Vill skriva men vet inte om vad och tar tacksamt emot inspiration och förslag!
 
   Bild från Horse Life 2


Moa Ponyforest

Jag gillar att läsa om spekulationer om sånt som områden vi inte har fått se än (t.ex. Asklandet och slottet i Gyllenåsarna), och huvuduppdrag (med det menar jag typ reaktioner på senaste huvuduppdrag och vad uppdragen kan leda till). Jag är så nyfiken på vad som kommer hända i framtiden i Star Stable och det är kul att läsa om vad andra har för teorier. (Nu förstår jag att eftersom du jobbar där så kanske du inte kan prata om vad som helst pga spoilers och sånt, men det är ett förslag iaf!)

Något annat skulle kunna vara vad du vill se i framtiden i Star Stable, alltså exempelvis vilka hästraser, utrustning och funktioner du skulle vilja ha.

Sedan har jag även uppskattat de inlägg du gjort där du sammanfattat året i Star Stable och alla uppdateringar som kommit varje månad under året. (Jag blir alltid lika chockad varje gång när jag inser hur mycket som hänt i spelet under åren haha)

Jag kommer tyvärr inte på fler förslag just nu, men hoppas det hjälpte lite iaf!

Elvira

Håller absolut med! Saknar att folk talar om throwbacks, sånt som hände förr i sso. Gillar att bli nostalgisk och tänka tillbaka. Men överlag spekuleringar och teorier där man tillåter andra delta också är väldigt spännande!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.