Chrome Pointer

December är här

   Stressigt är det som varje vinter, men nästa vecka har jag semester. Åh vad jag längtar! Något extremt mycket. Just nu är stressen så hög att ingenting är roligt och det enda jag ser fram emot är att få gå och lägga mig på kvällarna. Inte bra.
 
   Träningen med valpis går framåt, så jag har börjat spela in ett gäng videor som sedan ska redigeras och släppas en och en. Skönt att komma igång lite igen! Långsamt går det dock, för det är mycket som måste klaffa för att jag ska kunna slappna av ordentligt. Nu är valpen dock väldigt nära rumsrenhet och därmed blir det också lite lugnare. Nu är den nya utmaningen att lära henne att sluta hitta på dumheter så fort som hon tycker det är lite tråkigt hemma, särskilt då hon faktiskt fått både leka och aktiveras massor under dagen... Passivitetsträning är inte lätt med en vild hund som vill vara med överallt! Tyvärr har jag inte kunnat börja med ensamhetsträning heller pga tidsbrist (så fort som hon varit i rätt mood för träningen, alltså lugn, har jag varit tvungen att ta igen förlorad tid på jobbet), så det är något jag ska börja ta tag i på riktigt nästa vecka. Tror inte det kommer vara några större problem.
 
   Mer tid för att spela spel kommer då valpträningen lugnat sig lite. Har dock som mål att försöka streama en liten stund varje vecka nu...
 
   Blaze ♥


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.