Chrome Pointer

Stalldesign

   En grej jag önskar något sjukt mycket till SSO är möjligheten att designa sitt eget stall. Det är något jag skrivit om förr (om än för ett antal år sedan), men jag har alltid älskat tanken på att få välja sin inredning själv. Jag hade personligen gillat att ha pre-sets på olika stall - säg Fort Pinta-tema, Valedale-tema osv, men absolut bäst hade ju varit att få bestämma saker själv, oavsett var man bor.
   I spelet Horse Life 2 får man inte välja något själv, men man spenderar tid i tre olika stall eftersom man är på tre olika gårdar under spelets gång. Det är inte en stor grej egentligen, men jag tycker det ger ett härligt djup till spelupplevelsen!
 
   Det amerikanska stallet i Horse Life 2
 
   Det brittiska stallet i Horse Life 2


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.