Chrome Pointer

Så mycket på gång!

   Känns som att jag knappt andats den här veckan och det är skönt att åtminstone nu pusta ut, efter en hel eftermiddag där jag hållit i livestreammöten på jobbet, deltagit i möten och dessutom haft ett långt jobbsamtal. Känns i halsen att det blivit så mycket prat, och det känns ännu mer då det blivit mycket skratt. Något som är svårt med att jobba hemifrån är att det blir väldigt lite interaktion med kollegor utöver det viktigaste, så man tappar mycket socialt.
   Den här helgen ska jag preppa lite inför september, för jag kommer lägga i en lite högre växel med mina sociala medier. Dessutom kommer GM Elise förbi mig i morgon, för hon ska åka bort över en natt och frågade om jag vill vara kattvakt åt hennes underbara Misty. Misty är världens coolaste katt och vi har varit sambos massor med gånger, så det ska bli mys att få låna henne under helgen. (Fun fact: Ödesryttaren Linda Chandas svarta katt heter Misty för att vi stal namnet från den här katten!
   Annars ska jag ringa ett par viktiga telefonsamtal, vilket jag hatar, men det blir ett bra utfall av det. Ska försöka jobba lite också, för den här veckan har jag haft en sån stressväxel över livet att jag fått väldigt, väldigt lite gjort. Storstädning ska det också bli, så fort som Misty åkt hem igen (jag må älska långhåriga katter, men herrejesus, håren letar sig in i ALLT och jag kan svära på att jag fortfarande hittar Misty-hår här och var trots att det var nästan ett år sedan hon var här sist)
 
   Det må ha varit en riktigt hektisk vecka, men hösten på Jorvik kommer bli grym. Riktigt taggad! Hösten hemma lär bli rätt bra också, jag har bara lite detaljer att reda ut och sen räknar jag med att saker och ting kommer bli ganska fantastiska lagom till oktober.
   I september kommer det btw komma två inlägg om dagen här på bloggen, iaf de allra flesta dagarna! Har verkligen saknat att ha bloggen att lattja med så det är kul att vara igång!
 
   Esme & d'Artagnan
 


Lottie Snöfödd

Ja du, katthår... De korta sticks och de långa väver sig in i allt haha

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.