Chrome Pointer

På tal om magiska hästar...

   ...jag MÅSTE verkligen börja rida runt på dem mer! Jag insåg att jag knappt hade några bilder på mina magiska hästar alls då jag tog bland annat bildserien jag visade på Kampos häromdagen, och ett projekt framöver är att börja uppskatta dessa fantastiskt vackra hästar lite mer och använda dem i sin magiska form, inte bara deras "vanliga" färger. De är ju fina på alla sätt!
 
   Min Birch vid namn Groot
 
   Min Sakura, känd vid samma namn som hästen
 
   Min Brinicle Jack Frost
 
   Min Woodear Wanda
 
   Min Pepita, med samma namn som hästtypen


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.