Chrome Pointer

Mitt huvud snurrar

   Ugh vilken dag. Information från massa olika håll och kanter och huvudet snurrar och just nu är jag ren förvirring.
   Det här är min sista arbetsvecka innan den sista semestern och jag är ledig redan på fredag. Två dagars ledighet innan jag åker bort på jobb är sällsynt, haha. Det kanske blir ytterligare några dagar vid hemkomst, vi får se där. Då kanske jag kan förbereda lite för hästen? Jag vill komma igång lite med YouTube igen, men nu har det gått nästan ett år utan mina kanaler och jag vet knappt hur man renderar ut en video längre. Min tanke är att göra lite The Sims-videor och se hur det känns. Jag var väldigt osäker med det också i början, men jag tror att spelets rating gör det lite... tryggare, liksom. Jag ska börja bunkra lite och se om jag kan komma in i något litet schema igen, för att förhoppningsvis kunna börja med Star Stable igen en dag (då FTC får lite ordning på sina pajasfasoner).
   Jag kan också nämna att jag öppnat upp mina Zoo Tycoon-videor igen. Jag tvekade länge men kände sedan att jag kan försvara min arkitektur som mer konst än gjort för att roa barn. (Asså ni hör ju hur sanslöst det här är...)
 
   Man tänker att man ska vara mindre stressad då man vänjer sig vid sin nya livsstil, men det har åtminstone inte hänt för mig än. Jag ska jobba hemifrån året ut åtminstone, men sen antar jag att vi får se lite vart vindarna vänder? Hela livet är lite knäppt just nu.
 
   Bild från Imagine Champion Rider


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.