Chrome Pointer

Mina magiska hästar

   Just nu har jag lite dille på SSO's magiska hästar, och därför får de stå ute i Esmes stall tillsammans med Ash och Momma Duck, som självklart alltid har sina egna boxar oavsett konstellation av hästar.
   Jag ser alla mina hästar i SSO som en karaktär med personlighet. Då jag placerar ut hästar i stallet och vet att jag vill ha det så ett tag funderar jag på hur hästarna hade delats upp i hagar, vem som är deras bästa kompis och vem de aldrig hade velat stå nära. Just nu längtar jag jättemycket efter fler grimmor, för jag hade velat ha en grimma till varje häst för att ge ännu mer personlighet. Jag har köpt de fyra westerngrimmorna, som blivit utdelade på mina tre AQH's och mitt jorvikiska varmblod Misty, som i grunden är mer en westernhäst än något annat.
 
 
   Behöver alltså tre till magiska hästar i spelet innan jag kan fylla ett helt stall - längtar!
 
   Birdmother "Momma Duck" är ju Irish Coben som är baserad 100% på hästen jag rider IRL, och därför måste hon ju alltid finnas på plats. Hon har fått en hörnbox för att hon är en riktig liten polis som alltid vill ha stenkoll på vem som kommer och går i hennes stall. Eftersom hon är en väldigt känslig häst som tar tid på sig att acceptera andra hästar står hon bredvid Kampos ("Seahorse)", som är känd för att bringa ett särskilt lugn till människor omkring den. Kampos och min Woodear Evermist "Wanda" brukar växla mellan boxen närmast spolspiltan, eftersom båda två gillar lite fuktiga miljöer - Kampos är ju uppenbart en sjöhäst, medan Wanda är lite av ett träskmonster. Wanda är blind och Ducky gillar då hon kan ha lite koll på hästarna runt sig, vilket hon kan då Wanda inte är ranghög iom att hon inte direkt kan leda en flock utan synen.
 
   Ashdancer "Ash" är uppenbarligen min starthäst och har fått sin box för att den är lättillgänglig och för att den förr var "standardboxen" för hästarna i stallet. Känns som ett bra val för honom, och därför finns han alltid inne i stallet. Han står bredvid Umbra "Moonshadow", som gillar att ha lilla Vega "Stargazer" tvärs ifrån sig eftersom de trivs bra tillsammans - båda härstammar från himlavalvet.
   Tellina "Pearlshade" är tokig i saker som glänser. Därför har hon fått stå bredvid Ayla "Moonlight" för att hålla henne tillfreds, och Ayla själv får stå nära Vega för att liksom Umbra få känna sig hemma.
   Längst ner i deras hörna står zonyn Brightspark "Blitzle" och Texas Bluebell, som inte har någon emot riktigt var de står. Blitzle vill förstås gärna kunna se sin bästa kompis Vega dock.
   Mitt emot Ash har vi Sakura "Cherryblossom", som måste stå lite närmare dörren eftersom det är lite kallt längre in i stallet.
 
   Allra längst in i stallet står min Brinicle "Frostguardian", känd som "Jack Frost". Brinicles har en oerhört kall päls, vilket gör att det är rätt kallt omkring Jack. Tätt intill sig har han därför min Fawncy "Raindare" (Ja, "Raindeer"), som älskar kylan. Mitt emot Jack hittar vi min Birch "Guardian of the Galaxy", eller "Groot". Groot vill inte ha det riktigt iskallt, men inte heller för varmt, och därför funkar han bra några meter bort från källan till de isande temperaturerna. Groot funkar lite som en mentor till Wanda, som jag redan nämnt, och ute i hagen grabbar Wanda ibland tag i Groots långa man och låter honom leda henne rätt bland kompisarna. Hey, de är båda magiska trädhästar.
   Sist men inte minst är självklart Pepitan "Pumpkinpie", som är en vänlig och snäll liten häst som egentligen kan stå var som helst i stallet. Hon känner en viss samhörighet med Wanda eftersom de båda kom till stallet samtidigt under en Halloween, så de får gärna stå i närheten av varandra.
 
   Så ser jag på min stallplanering då de magiska hästarna är ute! Det ska bli kul att se vad för slags hästar som kan tänkas dyka upp framöver, som ska tråcklas in bland alla personligheter som redan finns här!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.