Chrome Pointer

JWE kommer till Switch

   Igår tillkännagavs det att Jurassic World Evolution kommer på Nintendo Switch. Spelet har varit ute på PS4 ett bra tag redan, men jag har bara spelat det på PC. Eftersom det är en Complete Edition kan jag inte låta bli att undra hur dyrt det blir (jag köpte spelet utan DLC's då det släpptes för typ... 600kr? överpris tycker jag det var i slutänden, spelet var inte så bra som jag hoppats), och dessutom verkar det som att spelet ser slutet av sin era efter bara två år om det i en komplett form släpps nu. Aja... Tyktena går som JWE2, och en förbättrad version av detta spel tror jag skulle kunna vara något för mig!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.