Chrome Pointer

Jag minns hypen

   Åh jösses, första gången jag såg den här trailern. Det var första gången jag såg videoklipp från de första Pokémonspelen på Nintendo Switch och jag blir återigen helt varm i själen av att se det här. Nu är Let's Go!-spelen inte direkt mina favoriter av alla Pokémonspel jag spelat, men just att se spelen utvecklas till en produkt där du faktiskt kan sitta med en Pokéboll i handen och spela igenom HELA spelet är ju inget annat än en barndomsdröm. Nu köpte jag aldrig den kontrollen själv eftersom jag kände att det skulle vara en onödig utgift, men jag fick ändå möjligheten att för första gången spela igenom hela Kanto på egen hand. Jag äger faktiskt en virtuell kopia av Pokémon Yellow, men de riktigt gamla GameBoy-spelen är inte så lätta att tolka visuellt och jag gav upp ganska fort. Tur det, för det gjorde upplevelsen med Let's Go! bättre än jag annars kunnat önska.
 
 
   Just nu finns det ett annat Pokémon-spel jag längtar desperat efter och känner samma hype för - New Pokémon Snap. Jag hoppades på detta spel lååååångt innan det tillkännagavs och jag GRÄT då jag såg trailern första gången. Pokémon Snap var ett drömspel för mig då jag var liten och jag ägde det aldrig själv utan kunde bara spela det hemma hos andra. Det är liksom drömmen jag alltid haft, att få spela Pokémon Snap själv, och nu kommer en ny version av spelet med ett tillägg av alla nya Pokémon som dykt upp de senaste 20 åren?! Jag kommer kasta mina pengar på Nintendo sekunden som detta spel släpps! Det har än inte ett bekräftat releasedatum, men jag väntar med spänning...
 
 
   Hoppas att ett releasedatum släpps snart. Hypen är hög, men det är ännu bättre då man kan börja räkna ner dagarna!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.