Chrome Pointer

Jag har köpt en webbkamera

   Nej, det betyder inte att jag kommer börja visa mig själv på kamera på internet - jag skulle aldrig utsätta mig själv för något sånt. Däremot köpte jag en då det blev allt mer tydligt att jag lär jobba hemifrån väldigt, väldigt länge.
   På rekommendation köpte jag en Logitech C922 Pro och har än så länge varit väldigt nöjd med den. Lätt att komma igång med och den har ett litet tool som gör att man kan köra i ett greenscreenläge där kameran känner av vad den ska visa eller inte. Det har varit lite kul att leka med och jag har använt en bunt olika bakgrunder för att göra tillvaron lite roligare.
 
   Är än så länge nöjd med köpet och förhoppningen är att den ska hålla så länge att den går att använda åtminstone i jobbsyfte för många år framåt!
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.