Chrome Pointer

Hur gick det med min plan?

   Åt skogen kan man säga, haha.
 
   Jag hade tänkt vara duktig och börja spela SSO varje dag och ta mig igenom både Ödesridningen och Farahs beställningar, men jag tappade rutinen helt under en vecka för ett tag sedan där jag hade extremt mycket att göra och enbart jobbade eller sov då jag var hemma. Den nya rutinen att spela lite varje dag har jag totalt tappat och jag har inte ens loggat in sedan innan min egen tävling Goldenleaf Gauntlet släpptes! Det är något jag ska ta itu med efter semestern, jag har alltså inte spelat min första egna release sedan då jag själv speltestade den i vår spelmotor.
   Jag ligger på typ 45000 XP med Ödesridningen så som ni hör har jag hopplöst långt kvar, men jag är ungefär halvvägs med Farah. Kan knappt vänta på att få min egen uggla! Han ska heta Archimedes, av uppenbara anledningar.
 
 
   Efter semestern finns det inga ursäkter, då kör vi igen!
 
   Esme och Ash kämpar på - då tillfälle ges!
 
   Hur går det för er - hur långt har ni kvar, eller är ni redan klara?


Fiona Underland

Här spelas det alldeles för sällan. Jag har hopplöst långt på både Farah och Ödesridningen. Jag tror att jag är uppe i ca. 3000 poäng på ödesridningen och är la på nivå 2/12 på Farah. -_-'

Dani Silvergarden

Med Farah är jag snart färdig så ugglan, som ska heta Hermes efter en viss Weasly-ägd sådan, kommer snart flytta in :)
Med Ödesridningen kämpar jag vidare, räknar med att bli klar i höst bara datorn beter sig snällt ;)

Piper Archyard

Jag har faktiskt varit riktigt duktig med just de två uppdragen...vill säga det ENDA jag gör i SSO nu hahah. Jag ligger på 100k med ödesridningen och räknar ner dagarna till jag slipper göra det mer D':

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.