Chrome Pointer

Goldenleaf Gauntlet - min allra första tävling

   Jag har pratat lite fram och tillbaka om att jag internutbildats på jobbet de senaste månaderna, men jag har inte gått in närmare på vad det handlar om. Vad som hänt är att jag blivit ombedd att gå in i Star Stable Online's team av Game Designers på halvtid och därmed har jag gått en intensiv utbildning nästan dagligen i ett par månaders tid för att kunna arbeta som Game Designer. Kan säga att det är långt kvar innan det är något jag är 100% bekväm med och det finns mycket att lära (och mycket att sabba - den här spelmotorn är INTE lätt att arbeta med!), men samtidigt finns det saker jag nu kan med relativ självsäkerhet och jag har börjat testa gränser på några saker vi aldrig förr utforskat. Hur långt jag kan, är kapabel till och får tänja gränserna får tiden utvisa!
 
   Efter mycket svett, stress och svordomar (och en herrans massa "hey vet någon vad farao som hänt här?" vilket ändå ledde till att vi hittade lösningar på några grejer som legat nedgrävda i evigheter) kan jag nu presentera min första släppta tävling, Goldenleaf Gauntlet! Jag har alltid ÄLSKAT Falsterbo Hunting och ville hemskt gärna introducera Jorvik för den spännande sporten där man från en samlad hoppbana får sträcka ut i terrängen för att sedan återigen ta tillbaka hästen för att ta sig runt inne på hoppbanan. Det har varit en bra lärdom och det var ett sjukt kul projekt trots mycket stopp på vägen för att lösa olika mysterier och det ska bli spännande att lära känna spelmotorn bättre för att kunna tänja mer på de gränser vi satt för vad tävlingar är i Star Stable idag!
 
   Promobild för Goldenleaf Gauntlet - Posering och slutredigering gjort av mig för Star Stables räkning. Allt arbete på bilden tillhör Star Stable Entertainment.
 
   Måste skicka ut ett stort tack till vår fantastiska GM Karoline som visserligen inte längre är med oss på Star Stable, men som kämpade hårt redan för flera år sedan för att jag skulle få hjälp att utbildas till designer och som själv satt med mig under sena kvällar för att börja lära mig spelmotorn. Utan hennes engagemang hade min nuvarande onboarding varit oerhört mycket svårare än den varit ♥


Siri Birchsong

Wow vad kul, grattis till de nya arbetsuppgifterna!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.