Chrome Pointer

Då saker går snett

    Jag har försökt mig på att spela in lite småklipp från olika spel på sistone, och ibland går det inte som tänkt - som då jag försökte mig på en av trolldryckerna i Harry Potter & the Half-Blood Prince. Tog mig fyra försök att klara drycken, haha...
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Judging by my potion making skills, maybe I should be glad I’m not in any potions class taught by Professor Snape 😅 #HarryPotterGame #HPHBP #PCGame #Potterhead

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 1 Aug 2020 kl. 7:14 PDT

 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.