Chrome Pointer

Att stoppa innan det startat

   Jag kommer under september börja dra igång min YouTube-kanal som jag nämnt i ett par inlägg här, men jag vill förvarna om att det finns en risk att jag kanske inte kan leverera två videor i veckan till en början.
   En bekant har varit med om en akut händelse som gör att avlastning behövs med en häst, och jag har lovat att ställa upp och hjälpa till att hålla igång hästen. Jag vet inte hur länge det här kommer pågå, men det innebär att jag ibland behöver ändra om planer lite i sista minuten om hjälp behövs. Det gör min planering lite svårare hemmavid, men det är självklart värt det för att både hjälpa till och för att få hänga med hästen!
 
   Målsättningen är fortfarande att släppa en video i veckan + en livestream på svenska, men det här är en förvarning så att ni vet anledningen till att det kanske inte händer som tänkt precis varje vecka i början. Det var förstås inte meningen att det skulle bli så precis då jag planerat att dra igång, men ibland blir det som det blir!
 
   Esme & Blitzle


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.