Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #17

   Dag 17: A song which makes you want to whistle
 
   Jag har sett Frozen 2 en gång, och det var i vintras på jobbet. Vi var kanske tio pers som släpade in sackosäckar i vårt stora utrymme vi vanligtvis använder för möten med hela företaget, drog fram en stora tv-skärmen vi använder under stora presentationer och kopplade in den till en laptop, och sen låg vi i mörkret och käkade snacks och tittade på film. Det var en så himla fin kväll och nu då jag inte träffat mina kollegor på ett halvår känns det lite extra i hjärtat att tänka tillbaka på det.
   Den här låten fastnade direkt och det händer allt som oftast att jag står och visslar på den medan jag diskar.
 
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.