Chrome Pointer

Lite av en effort

   Som ni kanske märkt har jag försökt mig på att få in mer uppdateringar här. Just nu är jag sjuk och har tappat rösten, så skrivande passar ju då uppenbarligen rätt bra.
 
   Det är ändå typiskt att jag är sjuk, för jag skulle vilja testa ett nytt streamformat. Jag har gjort en separat version av mitt nuvarande streamformat och gjort om det relativt markant och skulle vilja testa hur det fungerar, men det går ju inte om jag inte har någon röst och mest behöver ligga ner, lol. Jag har även upppdaterat mitt Stream Deck med en ny layout for mina streamar, vilket egentligen mest innebär att det ser snyggare ut eftersom det knappt är något tekniskt att ändra.
   Har också försökt börja spela in min tutorial över hur man hittar draken Token i SSO, och första samlingen är färdiginspelad. Samling nummer 2 innehåller 19(!) foton och där orkade jag inte längre utan behövde gå och lägga mig igen haha, men det vore ju praktiskt att hinna med att spela in det om jag ändå inte har något bättre för mig här i sjukstugan.
 
   Jo, en annan nice grej är att jag plötsligt blivit med DVD-spelare! Jag fick låna serien Gentleman Jack av en kollega förra veckan och jag insåg snabbt att jag inte hade något sätt att kunna se den på x) Men då jag nämnde det under en middag med min mamma dagen efter sa hon "vänta lite" och sen ninjade hon fram en sprillans ny DVD-spelare! Tydligen köpte hon den på loppis för några år sedan (asså what even hahaha) och tänkte att jag säkert skulle behöva den då jag flyttade men sen hade hon glömt den. Så igår kopplade jag in den och såg de två första avsnitten av Gentleman Jack. 1) Är superglad över att ha en DVD så jag kan se mina kära gamla favoritfilmer jag samlat på mig genom åren igen och 2) Gentleman Jack är en SJUKT välskriven serie! Ska försöka orka koncentrera mig genom ett par till avsnitt idag. Rekommenderar varmt än så länge!
 
   Det var väl allt för nu, men jag dyker väl in här snart igen.
 
   Bild från Horse Life 2






Vilda Hawkheart

Tycker det är så härligt att du uppdaterar mer på bloggen! Saknat det, tycker det är så mysigt att gå in och läsa nya inlägg om vad som händer :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.