Chrome Pointer

Gooo måndag

   Jag har en skum måndag framför mig då jag kommer jobba hemifrån pga stamspolning och folk kommer springa in och ut ur min lägenhet under dagen. Kul. Jag hittade en lösning på en bugg jag och Meli stött på i ett program på jobbet förra veckan nu under helgen och jag var så taggad på att vi skulle sätta oss och reda ut det innan jag kom ihåg att jag måste vara hemma.
 
   Igår hade jag min kanske tuffaste stream hittills. Det känns som att många var lite... lättirriterade? Stämningen i chatten var INTE den bästa och det ledde till grov ångest från min sida. Majoriteten av de som hänger med i chatten på mina streamar är självklart hur goa och trevliga som helst, men ibland kan en liten gnista slå upp rejält och jag hade inte kunnat hålla streamen i schack utan min fantastiska moderator Marie. Jag är lite nere över att stämningen blev så giftig och är lite osäker på att streama just nu, men jag ska försöka streama igen i veckan så att jag inte blir "avskräckt" från det.
   Dålig stämning kan sprida sig fort och jag är ganska skör mentalt just nu och har varit ett tag. Jag kommer vara lite extra hård med mina chattregler ett tag nu för att säkerställa att jag kan streama på mina villkor och ha roligt - det är ju ändå mina videor.
 
   Just nu är det Elsa som levlas på streamarna. Om jag streamar först efter onsdag kommer vi dock köra på Urhästspecial...






Ronja Ravenbell

Hej ursäkta allas betteende igår blev inte roligt för vaken dig eller dom som skötte sig hur Marie lyckades hålla allt är otroligt.

Karoline

Hej <3 nä men så trist att höra Esme,,aldrig kul när det blir så där, när man försöker har roligt. Men ge inte upp, bry dig inte om dom som håller, på så där,,ne glöm dom och gå vidare med de du gör, för oss som följer dig och vill fortsätta med de tycker om dig för den du är och det du gör :) Styrkekram till dig :) <3 *

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.