Chrome Pointer

Bortglömt

   Kram!
 
   Då jag hittade den här bilden i min bildbank behövde jag tänka till för att begripa vad den kommer ifrån, och sen insåg jag att den är från fölningseventet i våras. Hade HELT glömt bort att det existerade. Tror jag kanske glömt det för att det inte gav så mycket mer än att det var gulligt... Men gulligt var det. Önskar bara vi hade föl som såg mer ut som Generation 3-hästarna!






Stephanie Snowhall

Hej Esme!
Jag förstår via din blogg att du fortfarande spelar, kul!!! Jag loggade in för första gången sedan 2015 i fredags... så roligt att spela igen! Msn gud vad jag missat saker!

Ville mest bara säga att det är kul att du spelar! Och vi kanske ses inne i spelet någon dag! Kan hända att behöver fråga lite om hjälp :)

Ha det fint!

Svar: Vad härligt att du är tillbaka! Jag tänker på dig ibland och det är kul att se lite av vad du gör i verkliga livet på Instagram fortfarande :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.