Chrome Pointer

Semesterplanering?

   Jag har just nu en oerhört sällsynt lugn period på jobbet, så jag har börjat fundera på att passa på att lägga in lite semester nu eftersom jag vet att arbetsbördan kommer bli långt mycket värre snart. Kanske "vända på veckan" och jobba två dagar och vara ledig i fem ett par gånger? Fast jag känner mig själv haha, skulle passa mig bättre med jobb tre dagar och ledig fyra. Efter mina återstående två workations det här året har jag ändå 13 semesterdagar kvar (asså vi får ut sex veckor semester på jobbet men på något sätt har jag fått spara dagar och jag fattar inte hur jag kan ha kvar SÅ MÅNGA dagar trots fyra veckor semester i somras och massor med lediga strödagar i våras) och jag måste göra av med åtminstone åtta.
 
   Jag tänker nu, vad ska jag hitta på med mina semesterdagar? Längtar efter att sitta hemma och spela spel men samtidigt åker jag gärna bort och jobbar mer (jag är SÅ dålig på att vara ledig) för at få hänga med "mina" hästar. Ska bli spännande att planera den här hösten!
 
   Esme & Haxorus






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.