Chrome Pointer

Hemmapyssel och nya videor

   Jag är ju en sån där morgonpgg en, och i morse satt jag irriterat och väntade på att resten av världen skulle vakna för att jag skulle kunna åka till Panduro. Jag köpte självhäftade kardborreband samt svart filt, och väl hemma började jag packetera in min tränshängare.
   Jag köpte nyligen en tränshängare i gjutjärn att ha som headsethängare, så att mitt gamingheadset alltid kan laddas utan att vara ivägen då det inte används. Problemet med många tränshängare är att de inte ger en jämn anläggningsyta till det som hänger på dem, utan de bruka ha en "ram" med tre fästpunkter. Det jag har gjort nu är att ha gjort en egen ram så att headsetet hänger jämnt och inte har en liten hård anläggningsyta som gröper hål i stoppningen, och det är väl lite av ett fuskbygge men vafasen, det fungerar.
   Ramen är byggd av flera lager vikt aluminiumfolie (kom på det av en slump då jag kom hem igen, att det kunde hjälpa att stötta lite), bomull utspridd utanpå och sedan svart filt som täcker över det hela så att det ser mjukt och jämnt ut. Jag har fäst hela kalaset med en mix av tejp, dubbelhäftande tejp och självhäftande kardborreband som är klippta till rätt storlek. Fusk till tusen känns det som, men det enda jag har "kvar" är att klippa ut en till bit filt som jag kanske syr lite i för att få den att se jämn och mjuk ut, som sedan fästs på undersidan av hängaren med kardborre för att täcka över fula sömmar. Jag ville inte göra något jättepermanent eftersom jag vill kunna byta ut stoppningen vid behov, och jag tror det här kommer funka bra nu. Är JÄTTENÖJD med att äntligen ha tränshängaren uppe! (Notera att hela bygget fick ske på plats - min mamma skruvade upp den åt mig förra veckan då jag inte ens var hemma så jag har lite begränsad åtkomst till olika vinklar, haha.)
 
   Resten av dagen går åt till videor. Jag ska streama från SSO och om jag hinner/orkar ikväll vill jag streama Planet Zoo också... Sen tänkte jag även hinna spela in minst ett avsnitt på min nya lördagsserie på min svenska kanal, vilken blivit utvald av medlemmarna på min kanal. Första avsnittet kommer inom några veckor, men jag behöver verkligen tiden att hinna bunkra några avsnitt om något nu skulle skita sig på vägen. Ska bli kul att spela ett nytt spel!
 
   Bild från Horse Life 2 (som INTE är den nya videoserien, eftersom jag redan är klar med spelet!)






Stephanie Snowhall // Gabrielle

Esme, måste säga att jag älskar dina streams! Har tyvärr inte haft möjlighet till att se någon live under fredag, lördag och söndag. Men har en hörlur i på jobbet och lyssnar på dina streams och videor! Så kul att höra dig berätta vissa grejer och jag lyckas komma på saker som jag har glömt med spelet! Så roligt verkligen och nästa gång ska jag försöka titta in när du är live!


Blev dock ledsen att se att du hade bytt server :(( men sånt är livet!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.