Chrome Pointer

Galarian Ponyta

  Idag släpptes information om en regional Ponyta-variant som kommer i de nya Pokémonspelen Sword & Shield nu om ungefär en månad - en Galarian Ponyta som är Psychic type istället för Fire type!
Bildresultat för galarian ponyta
 
   Jag är ALLTID hypad då hästliknande Pokémon står på schemat, men de är... inte så bra. Okej om man räknar Kingdra som är en sjöhäst får man en stabil teammedlem, och Rapidash är absolut en jättetrevlig polare, men Zebstrika och Mudsdale var båda två besvikelser för min del med sina dötrista movepools. Att vi nu får en liten gullig enhörning är jättestort för mig och jag hoppas tillsammans med typ hela Pokémoncommunityt att Galarian Rapidash är en bevingad enhörning...
 
   Nu blir det alltså Pokémon Shield som jag kommer köpa i första hand! Jag ska ha den här ponnyn och så är det bara x) Jag äger alla versioner av alla spel sedan D/P/Pt, men jag vet inte om jag köper dubbla versioner denna gång eftersom jag inte har en till konsol. Jag vill gärna byta Pokémon mellan mina spel för utvecklingar och liknande, och dessutom är det nice då man vill starta om ena spelet men ändå spela vidare på en högre nivå på den ena versionen. Om jag någon gång i livet köper Switch Lite kanske jag köper Sword också, men det är inte riktigt värt det för stunden, hehe...






Ulrika

Jag är uppväxt med hästar så tänkte prova star stable (spelar wow annars) Men man blir ju skit stressad för att hästarna är så svåra att styra haha så jag gav upp faktiskt :)

Svar: Oj, blev det så? Av alla de hästspel jag spelat har Star Stable absolut ett av de bästa styrsystemen. Exakt vad tyckte du var svårt?
Esmeralda Silverforce

Ulrika

Att använda tangenterna, jag är van vid att styra med musen :)

Svar: Du kan styra med musen! Scrolla för att röra dig framåt/bakåt, håll ner höger musknapp och dra datormusen för att få hästen att gå dit du vill. Rekommenderar dock att styra med WASD och använda datormusen enbart för att se sig om så som är standard i de flesta spel.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.