Chrome Pointer

Semestertider

   Okej, så förra veckan hörde min chef från mitt extrajobb av sig och undrade om jag ville komma över och jobba lite mer under någon vecka. Jag förlängde alltså min superkorta semester denna vecka (på en dag) till en lite längre semester denna vecka (fyra dagar) för att hänga med hästar.
   Jag drar till skogs tidigt i morgon bitti och försöker undvika att tänka på vidrigheter som COPPA och YouTube och får slappna av lite. Jag har varit så himla stressad över framtiden och det har gått ut över min redan rätt sköra mentala hälsa, så jag behöver det här. Jag är hemma igen på söndag, och då är jag hemma i fyra dagar innan jag åker tillbaka till samma ställe igen över helgen. Efter det är jag hemma resten av året och hoppas kunna hitta en lösning för att få fortsätta skapa videor utan att ruinera mig själv. 
 
   Jag kommer med ett spännande avslöjande senare idag, btw. (Ett väldigt roligt ett, för en gångs skull.) Håll ögonen öppna...
 
   Esme och hennes Woodear, Wanda


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.