Chrome Pointer

På lågfart

   På jobbet CRUNCHAR jag arbetsuppgifter (i år jobbar vi mot några stenhårda deadlines så jag förbereder allt jag bara kan i förväg för att inte riskera att något går åt skogen), hemma är jag trött och omotiverad. Mycket av det beror på hela cirkusen med FTC och COPPA som kommer påverka YouTube till den grad att jag kanske inte kommer kunna fortsätta med videor på samma sätt som jag gjort, och jag är så less på att USA är ett så pissigt land att dinosaurierna som skriver lagar försöker få hela världen att uppfostra deras ungdomar utan att tänka på att det är deras föräldrars jobb.
  Jag har skrivit två långa mail till FTC med feedback om hur det nya beslutet diskriminerar tjejer och desutom hotar att ta död på en stor del av ungdomars nöjesliv, och jag har skrivit på en drös olika petitions. Mer än så känner jag inte riktigt att jag kan göra, men det är en klump i magen, det här. Censur och diskriminering, det är vad det är. Jag är dock glad över att så många börjar förstå vad det är som pågår och tillsammans står emot FTC genom att konstruktivt förklara vad de håller på att förstöra för oss.
   (Ni kan läsa kommentarer och feedback i listan HÄR. Det är underbart att se så många tala ut om saken direkt till FTC, men jag blir också så sjukt ledsen över att vi ens ska behöva ta den här striden.)
 
   Hela den här veckan hade jag sett så mycket fram emot gårdagen eftersom jag förhandsbokat Pokémon Shield. Tror ni spelet kommer fram? Nepp. Det ligger på en postcentral tvärs över stan och jag är så himla besviken. Jag ahr väntat på spelet i åratal, har förberett mig med förhandsbokning och så kommer det inte ens fram utan jag måste undvika allt Pokémoncontent jag vanligtvis ser dagligen under mina eskapader på internet för att få se allt med egna ögon. Jag har faktiskt aldrig varit så "oförberedd" som den här gången eftersom jag valt att helt undvika leaks, och jag längtar efter att få spela. Spelet MÅSTE ju dyka upp på måndag åtminstone...
   Istället har jag spelat Planet Zoo. Jag har nu äntrat sandbox mode och jädrar i min lilla låda vad fantastiskt det här spelet är. Har inte byggt så mycket, men det har varit byggen med mycket tid och kärlek involverat. Jag håller precis nu på att rendera ut en video på det hela, som släpps... jag vet inte, snart. På engelska, though.
 
   Idag har jag varit rätt ångestig och inte fått något gjort av alla grejer jag planerat. Innebär att det i morgon blir en dag där jag behöver spela in lite videor för att hamna på banan igen, men nu längtar jag lite efter videinspelning igen. Bra med en liten paus ibland - synd bara att den här pausen blev beroende på rädslan i att ladda upp nytt material.
 
   Härlig gammal bild på Esme, Ash & Concorde






Juvelin

FTC? Vad har jag missat nu?
Mvh bor under en sten

Amanda

Känns iallafall bra att typ ingen verkar tycka att det är en bra idé. Då finns det ju lite hopp för att dom ska ändra sig🙄

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.