Chrome Pointer

Långhelg

   En påtvingad långhelg är här. Jag har varit stressad som aldrig förr under de senaste veckorna och det har lett till att jag har en enorm muskelknut på halsen som sticker ut och får det att se ut som att jag har typ böldpest. Jag ska försöka vara ledig i helgen - från vanligt jobb då. Har videor och sånt att fixa i ordning inför den stundande semestern, som för min del startar nästa helg. Är återigen RIKTIGT stressad men har sagt till typ alla jag känner att jag är jätteupptagen och ska nu spendera några dagar hemma med att laga mat, tvätta, städa och egentligen bara gå utanför dörren för att åka till hästen jag rider på fredag. Blir nog en rätt bra helg.
 
   Mina videoplaner blir nog ändå roliga, så det ska bli kul att köra igång med dem i morgon. Älskar också att kunna förbereda videor så långt i förväg som jag gör just nu, det är så sjukt tillfredsställande...
 
   Esme och Lusitanon Remus






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.