Chrome Pointer

It's EUROVISION DAY!

   Idag är det alltså Eurovision och jag är glad. Däremot känner jag mig lite krasslig, så jag har bestämt mig för att sitta inlåst hemma hela helgen och hoppas att jag mår bättre på måndag.
 
   Lite videor ska spelas in också. Just nu hårdsatsar jag på att förbereda videor hela vägen fram till veckan då jag är tillbaka efter min första semestervecka i sommar, för att slippa stressa. Jag har börjat på en ny redigering också, som jag förstås spelar in på video då jag ändå är igång. Det är inte jättemycket kvar på den, så jag hoppas bli klar idag så jag kan klippa ihop videon snart.
 
   För att dra ihop inlägget lite kan jag informera om min RedBubble-butik. Där går det att köpa tröjor, muggar, telefonskal osv med min logga i tre olika versioner + ett grafiskt tryck från ESC.
 
   -> Klicka här! <-
 
 


Ada Cranelock

Jag ser inte sakerna på bilden utan bara Samsungskal,iPhoneskal,två gympapåsar(svart,vit) och ett brev?Vet inte om det är min telefon det är fel på eller vad det är fel på?

Svar: Du måste klicka på "Visa fler produkter" eller vad det nu står för att se alla tillgängliga produkter!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.