Chrome Pointer

Hektisk vecka

   Återigen var det ett tag sedan sist. Den här veckan har varit crazy bananas, typ på alla möjliga sätt. Jag har mest varit jobbfokuserad den här veckan, vilket till stor del beror på stor ändring på mitt jobb i och med kontorsflytt. Känns som att vårt kontor är typ lika stort som Öland och vi har rosa sparkcyklar parkerade lite här och var för att vi ska kunna ta oss runt snabbare. Galet.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

This is the office space SSO always deserved to have 😍 This is the sixth in line of the SSOHQ’s I’ve been to, and this one is absolutely gorgeous, magical and nerdy all at once. I mean the saddle wall?!? It’s there for some horsey feeling and for the non-horsey people at HQ to be able to see what some things can look like. And yet there’s also a resting room, a game corner for lunch breaks and after works, a test lab, tons of meeting rooms and kick bikes (!!!) because the office is huge and it takes forever to walk from one end to the other. Here creativity can grow and flow! (Until the team grows out of this space too at least lol) #SSO #StarStable #StarStableOnline #SSOHQ #LifeAtStarStable #StarStableLife

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 18 Mar 2019 kl. 8:50 PDT

 
 
   Sen har jag fått tillbaka en gammal skada i axeln, en inflammation som uppkommit genom att jag utför samma rörelser med den hela tiden = datorskada. Jag har jobbat hårt på rehabilitering de senaste två veckorna och det är redan MYCKET bättre, men det gör också att jag försöker hålla mig borta från datorn så mycket jag kan för att ge kroppen en chans att läka ihop. Den här helgen är jag hemma, men kommande två helger kommer jag vara bortrest och kommer knappt se en dator, så det kommer passa bra.
 
   En sak som ändå går bra med axeln är tv-spel med en kontroll. Tänkte se om jag kan koppla in den jag har till datorn eftersom några spel jag spelar har kontrollsupport. Annars så släpptes Unravel 2 för Nintendo Switch typ igår eller något, så det kanske blir något jag vill införskaffa. HELST vill jag först ha första spelet till Switch, men det ser inte ut som att det är planerat att portas över. Synd, men jag har det ändå till PC!
 
   Det var typ allt jag hade just nu - ska inte bli för långrandig iom att jag inte ska sitta för mycket vid datorn. Det händer ändå grejer på mina YouTube-kanaler, så om ni vill se mer från mig kan ni kika in där!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.