Chrome Pointer

Hej ni!

   Tillbaka efter lite bloggpaus som mest berott på att jag haft en tuff vecka. Har det lite jobbigt just nu men hoppas på ljusare tider.
 
   Hemma tidigt idag, tjoho! Detta på grund av att vi byter kontor på jobbet och vårt internet gick ner tidigt idag, så vi har packat som galna och då allt var klart var det bara att lämna allt till flyttgubbarna. Jag har dragit med mig mycket av mina personliga pryttlar hem för att de inte ska fara illa i flytten, bland annat min sprillans nya ritplatta. (Den gamla gick mystiskt sönder en dag så jag har snyltat på kollegornas ritplattor för att kunna jobba innan den nya anlände haha.) Fick den typ förra veckan så jag sparade alla kartonger för att kunna frakta den tryggt, men självklart fastnade jag i spöregn på vägen hem... kul. Tog mig EN TIMME att komma hem (egentligen ska det ta ca 30 min) bara för att inga bussar har klaffat alls. Så sjukt irriterande, och dessutom körde den buss jag till slut hamnade på fel. På måndag får jag frakta tillbaka grejerna till nya kontoret...
   Vi hade helt enkelt växt ut det kontor vi tidigare var på, trots att vi hoppats på att kunna vara där i ett par år egentligen. Det vi flyttar till nu sägs vara bautastort och vi ska vara där rätt länge, så det ska bli väldigt spännande. Har inte varit där själv än men har fått se bilder och filmer, så nu är man taggad! Tror det kommer bli episkt.
 
   Någon gång snart kommer jag skriva en typ-utvärdering av en ny leksak jag köpt - ett Stream Deck. SÅ COOLT. Vänta ni bara. Men först och främst tänkte jag dela med mig av en video jag postade igår, från ett spel som heter Tap Tap Fish/Abyssrium. (Det har bytt namn fram och tillbaka, trassligt). Älskar detta gulliga men galet beroendeframkallande spel!
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.