Chrome Pointer

Sjukstuga

   Jag sprang rakt mot en vägg, studsade mot den och flög ner i backen, och det är där jag just nu ligger och blinkar och försöker komma på hur man reser sig upp igen. All stress de senaste veckorna slog till då jag slappnade av litegrann och jag blev sjuk. Igår var jag spyfärdig större delen av dagen och idag har inte varit bättre än så länge. Har precis varit ute och handlat så nu håller jag mig inne resten av dagen + i morgon och hoppas jag är fräschare på måndag.
 
   Igår höll jag ändå i en utlovad livestream genom Höstryttaren, vilket var riktigt kul. Vi höll på i ungefär två timmar och susade igenom Jorvikstallet + Hillcrest. Jag är osäker på om jag kommer hinna fortsätta med spelet innan min semester börjar, men jag ser fram emot att spela vidare.
   Videomässigt har jag under ett par veckor jobbat med att täcka upp hela min första semestervecka + veckan efter med videor, så att jag inte behöver känna någon press på att spela in videor igen samma dag som jag kommer hem från ledigheten. Jag vill egentligen hinna med många fler videor än jag redan gör, jag vill sträcka mig ut och göra fler saker, men energin räcker inte riktigt till. Förhoppningsvis kommer det fler luckor som inte sammanfaller med att jag blir sjuk...
 
   Esme och Ash ute på lekstund med Concorde






bella

Hej Esme!
Jag tycker vi läser allt oftare på din blogg att du är stressad och inte hinner med det du önskar hinna med.
Det är aldrig trevligt att läsa hur en människa jobbar ihjäl sig. Du jobbar med Star stable heltid om dagarna, och du jobbar med Star stable på din fritid genom att lägga upp videos, redigera bilder, spela igenom gamla spel etc.
Jag önskar dig bara väl och hoppas du snart mår bättre! Hälsa går före allt <3

Du vet säkert redan detta men vi läsare/tittare blir inte lidande av att du tar det lite lugnt emellanåt :)

Ta hand om dig!

//dit största och sso största fan ♥️♥️♥️

Esme älskar dig du var anledningen till att jag började med sso♥️ Så jag skickade en grej till sso teamet om att du borde får lite sc på grund av att jag vet att många börjar med sso för att dom ser dina videos ha en bra dag♥️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.