Chrome Pointer

Videomallar, bilder och... ledigt?

   Jag har förberett videor så långt i förväg att jag nästan vågar mig på några videolediga dagar nu, haha. Kanske kan lägga tid på att skriva manus istället? Är så glad över allt jag hunnit med över julen!
   Igår satt jag uppe till sent på kvällen och gjorde nya videomallar till några projekt, vilket förhoppningsvis gör filerna lite mindre samt redigeringen lite lättare. Håller på och skissar på concept till en grej, men vet inte om det är något jag kan göra själv eller om jag skulle anlita någon konstnär för att hjälpa mig. Poängen är att jag ska göra en Photoshopfil i en herrans massa lager som jag kan animera sen, och jag vet exakt vad jag är ute efter och jag är inte så orolig över själva animerandet - problemet är bara att jag måste måla så mycket först! Vet inte om jag är duktig nog för att göra visionen på ett bra sätt. Får se...
 
   Nämen, nu kan jag spendera lite tid med nya spel också! Jag testade ett spel som heter Fe häromdagen. Jag köpte det för rätt länge sen på Origin, då det var på rea, men har aldrig kommit mig för att testa det. GALET vackert, men jag är lite osäker om det är ett spel för mig. Jag trodde nog att det skulle vara mer likt ABZÛ, och sen stötte jag på lite läskiga robotar. Jag ska ge det en till chans ändå, men jag vill också bege mig in i Unravel igen. ÄLSKAR Unravel, men jag kom aldrig igenom hela spelet på min förra dator så jag har förstås behövt börja om på nytt igen och inte pallat spela så långt. Det blir också ett projekt!
   Om ni vill se mer om Fe, kolla här nedan!
 
 
 
   Vad annars? Det händer inte så mycket om jag kan skriva om egentligen. Idag släpptes en bild på Starshine på SSO's sociala medier, men jag kommer inte ta upp den förrän tidigt nästa vecka, sårå. Nu ska jag laga sen lunch och sen ska jag SPELA SPEL!
 
   Bild från favoriten ABZÛ






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.