Chrome Pointer

Spelkväll!

   Igår hade jag typ hälften av mitt gamla stallgäng hemma hos mig på spelkväll. Vi hann med det mesta från The Sims till Wii Sports till MarioKart till Super Mario Odyssey och har planer på att prova typ hur många fler spel som helst, haha. Vi vandrade mellan fyra olika konsoler - PC, Switch, Wii och DS, och jag tror nog att alla fyra satte spår. Mina kompisar är vanligtvis inte särskilt intresserade av spel, men de taggades igång rätt rejält både över mina spelhörnor plus min utfällbara soffa (en bäddsoffa så man kan fälla ut så att det blir som en dubbelsäng, fast fortfarande med soffkuddar) så de lovade allihop att hemsöka mig minst ett par gånger i veckan, haha. Misstänker att det kommer bli både en och en annan spelkväll framöver!
 
   Idag blir det dels storstädning hemma, dels lite nya videoinspelningar så att jag inte kommer efter eftersom jag ska vara bortrest under några helger framöver. Hade tänkt att jag ska stanna hemma heeeeela dagen eftersom jag inte mått så bra i veckan, så förhoppningsvis behöver jag inte gå ut för att handla eller så, hehe...
 
 


SSOZoey

Låter härligt med en spelkväll vänner emellan. Sånt kan jag sakna sedan jag flyttat ifrån "alla jag känner".
Tänkte bara säga hej, har just dragit igång en SSO-blogg,är äldre än dig så kanske är den något du kan tänkas kika in på då det åtminstone enligt mig är rätt sparsamt med de "vuxna perspektiven" bland bloggarna... :)
Tack också för en trevlig blogg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.