Chrome Pointer

Skärpning, Esme!

   Esme & Ash, trogna följeslagare under många år ♥
 
   Under hela 2018 var jag rätt värdelös på att dokumentera min SSO-resa. Jag tror inte ens att jag berättade om hälften av de hästar jag köpte?! Bättring. Sådeså.
   I helgen påbörjade jag lite fotosessioner med några av mina nyare hästar. SÅ. ROLIGT! De hästar jag tog ut då var Mamoswine (min nya Clydesdale som jag just nu levlar i mina levlingsstreams på YouTube) och Pichu (min uppdaterade fjording) och wow vad fina de var i Silverglades nya miljöer! Jag har inte riktigt pallat med att fota hästar som jag gjorde förr under det gångna året, så jag har inte gjort det här på väldigt länge men det var häftigt att börja leta kameravinklar igen, särskilt på platser som nu ser så himla mycket roligare ut än tidigare. Jag tror att en anledning till att jag varit så dålig på att fota nytt har varit dels de uppdaterade kameravinklarna som kom för ett bra tag sen (jag slutade fota i spelet under flera månader och kom aldrig riktigt igång igen), dels att min garderob är så full så det är jobbigt, tidskrävande och omotiverande att rota fram nya kläder för lite variation. Kameravinklarna är nu typ lösta iom photo mode, som jag fortfarande försöker lära mig använda. Det är så coolt, men jag lyckas ALLTID fota i exakt fel moment och måste göra om allting en miljon gånger innan jag får till bilden jag vill ha, haha.
 
   Nåväl, 2019 blir ett episkt år och jag ska bli bättre på att dokumentera mina dagar i spelet. Jag spelar inte så ofta längre (egentligen enbart då jag spelar in videor numera), däremot fyller ju spelet upp större delen av min vakna tid ändå, haha. Inte för att jag klagar - det här spelet är och kommer alltid vara världens bästa i mina ögon!


Lilly Underwood

Ser verkligen fram emot en uppdaterad garderob! Just nu är det, i mitt tycke, alldeles för omständligt att hålla på och byta outfit att jag helt enkelt inte gör det ¯\_(ツ)_/¯

Leah Cutethunder

Hej Esmeralda! Jag undrar om du skulle kunna ha en fanträff på hazy(där du och jag är) jag har sätt dig på dina levlings liver och undrar om du skulle kunna fixa det?? Du kan oxå maila mig tbx på min mailadress/MVH,Leah Cutethunder

Svar: Nej, jag känner mig inte bekväm med att stå i centrum på det sättet så det är inget jag vill göra.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.