Chrome Pointer

Helg, strålande helg!

   Jag insåg igår att anledningen till att jag har haft så sjukt ont i hela käken i veckan är för att mina visdomständer är på väg fram. På kvällen tog jag lite smärtstillande tabletter och kröp ner i soffan framför Netflix medan jag kläckte Pokémonägg i Pokémon Sun. SÅ mysigt! Ska spela in lite olika videor idag men ikväll ska jag göra exakt samma sak och jag ser redan fram emot det jättemycket, haha.
 
   På agendan för resten av dagen idag, då jag redan hunnit med en levlingslivestream, är att spela in några nya videor eftersom jag ska vara bortrest två helger i rad och vill bunkra lite. Ligger bra till i mitt videoschema efter julledigheten då jag kunde fylla på min videobank, men jag ska försöka att ligga så långt före som jag kan nu så det inte gör något om jag blir sjuk, åker bort eller om jag helt enkelt behöver ha en vilovecka från YouTube. Jätteskönt att ha allt klart för minst två veckor framåt och målet är att hålla det resten av året så att jag kan lägga tid på annat också under min begränsade fritid ^^
 
   Bild från spelet Fe!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.