Chrome Pointer

Har jag någonsin varit så välförberedd?

   Under de många lediga dagar som dykt upp i december har jag satsat hårt på att förbereda framtida videor. Jag ligger nu så långt före med allt så jag är glad att jag är så noggrann med att skriva upp allt jag gör, haha, för jag har ingen koll längre! Är så himla skönt, det betyder att jag kan lägga tid på andra projekt ett tag.
 
   Det har ju varit storm över Sverige nu häromdagen, och skogen kring min familjs sommarstuga verkar ha sagt godnatt i och med det. Mamma vaknade häromnatten av att en stor tall gjorde hembesök i vår matsal, och nu är hon kvar där borta för att invänta att elen kommer tillbaka och övervaka arbetet då gubben som äger träden runt vår lilla gård lagar vårt tak. Det betyder att tv-möbeln hon köpt också sitter fast vid sommarstugan så jag väntar nu otåligt på att el och tak och träd ska skärpa till sig så att mamma kan komma hem med min möbel, haha. Verkar som att jag får hem både mor och möbel först nästa vecka, suck.
   (Nu var det ju förstås VERKLIGEN tur att trädet bestämde sig för att landa över vår matsal. Om det istället bestämt sig för att kika in i mor mins sovrum vet jag inte vad som hänt...)
 
   Ja, vad annars. Det händer nog inte så mycket här egentligen. Har varit skönt att vara hemma, men samtidigt blir det skönt att komma tillbaka till kontoret nästa vecka och få lite rutiner igen. Det är nice att kunna jobba hemma, men jag vill aldrig göra det under en för lång period - det är hälsosamt att träffa andra människor ibland, även om jag är rätt antisocial, hehe.
 
   Bild från My Horse & Me 2, som jag just nu spelar på min engelska YouTube. Nytt avsnitt släpptes i morse!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.