Chrome Pointer

Esme och Ash genom åren

2011
 
2013
 
2016
 
2018
 
2019
 
 
   Kan fortfarande inte fatta att de där supergamla bilderna som ligger väl sorterade i olika mappar på min externa hårddisk speglar en vardag som en gång fanns i Star Stable. Jag ser bilder med sanslöst mycket posteffekter, älgliknande hästar och giraffhalsar på spelarkaraktären och minns hur mycket jag älskade det här spelet. Sen ser jag bilderna från idag och känner hur mycket mer jag älskar det här spelet nu. Vi har kommit SÅ långt. Det är underbart.
 
   Då starthästen uppdaterades gjorde jag faktiskt en video om det, om ni nu vill ha lite mer perspektiv på hur saker och ting har förändrats... (Tyvärr hade jag ju ingen film från SSO's tidiga dagar, men Höstryttaren var en bra ersättare!)
 






Hejhej

Synd att inte karaktären fått sig en uppdatering. Vi behöver de nya kläderna, utrustningen och hela ödesryttar kroppen. Känns mindre kul att spela när de är så fina men vi ser ut ungefär som 2011😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.