Chrome Pointer

Så mycket besvär för en video

   Vet ni hur lång tid det tog att klippa/spara ut den här videon?
 
   6 timmar.
 
   Jag blir TOKIG på det värdelösa (och svindyra) videoredigeringsprogram jag har. Först kan programmet inte speeda upp mina klipp så mycket som jag vill. Okej, då speedar jag upp klippen så mycket som det går, sparar ut dem och sen speedar upp det nya klippet ännu mer. Då jag väl väntat i ett par timmar för att få min nya videofil, vad händer då? Jo, då är halva klippet svart. Bara att börja om igen... sen spara ut den färdiga videon, vänta i någon timme till för att ladda upp den på YouTube,och DÅ märker jag att jag råkat radera ljudspåret till mitt intro. VIlle typ gråta då jag upptäckt det och försökt spara ut en 15 min lång video i över 6 timmar, så det får va så nu.
 
   Aja, här har ni iaf en video!
 
 
 
   För att avsluta med något lite mer positivt så tänkte jag dela med mig av lite klassisk gammal 90-talspop, alltså sånt som tanter som jag lyssnade på då man var typ fem. Jag spånade runt på Spotify igår för att fylla ut några spellistor med lite mer musik och klickade runt på lite allt möjligt för att se om jag skulle känna igen det och jag typ skrek då jag hörde den här för första gången på hur många år som helst, haha. REFRÄNGEN ÄR SÅ PEPP! Varför dog den här eran ut?! Det är så underbart fånigt och bubbelgumpoppigt så det finns inte ♥
 
 
 
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.