Chrome Pointer

Hur Alex träffade Tin-Can

     ”Oj oj, du är ju en häst… har du rymt nånstans ifrån?”

     Hästen lade huvudet på sned och tittade på flickan. Det var lite konstigt av henne att säga, att han var en häst. Det var ju klart han var! Själv var hon inte så imponerande. Det var allt en spinkig liten människa, men sen var den ju inte fullvuxen heller.
 
-----------
 
   För några år(!) sedan diskuterade jag och en kompis över hur vi trodde att Alex och Tin-Can träffades. Det slutade med att jag skrev ihop en text om den versionen över ett par dagar. Igår publicerade jag den på Ao3 efter lite velande fram och tillbaka. Det är INTE canon (det är alltså INTE den officiella versionen om hur det gick till) och jag tror att det ligger rätt långt från den officiella versionen (som jag ärligt talat inte vet hur den går ändå), men det var roligt att skriva och jag tycker det blev en himla fin text, ändå.
 
   Klicka på bilden nedan för att komma till texten i sin helhet!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.