Chrome Pointer

Det BLEV en redigering

   Jösses, snacka om att man är ringrostig! Jag spelade in hela processen på video så jag ska klippa ihop den innan jag sätter igång med nästa bild. Det var kul, den uppdaterade texturen var rätt tacksam att jobba med och jag är nöjd med resultatet!
 
   För er som inte varit med här så länge så har alla mina hästar en egen presentationsbild som syns på deras egna profilsidor. Det här är Ashs nya bild!
 
   Min version av det Jorvikiska Varmblodet är baserat på en Oldenburgare i typen. Tränset är i modellen High Jump från PS of Sweden (och det är meningen att det inte har en käkrem. Tränset ser bara ut så här.)


Wilma NorthCloud

Wow! Så himla fin den blev och vad duktig du är!
Skulle gärna själv börja rita men är lite osäker på Photoshop. Skulle inte du kunna göra en video där du ritar och spelar in från när du öppnar Photoshop till att du är klar och kanske skriver vilka olika steg du gör?
Skulle vara så mycket till hjälp!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.